Nova vest
Tenis

Sreda, 30.03.2016.

22:51

"Jasno je, Novak rastužio navijače Rafe i Rodžera"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sigurno gazi prema šestoj tituli na Mastersu u Majamiju.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Đoković apsolutno dominira "belim sportom", pomera granice, ali publika na najvećim svetskim turnirima i dalje je protiv njega.

Poslednji primer "antagonizma" prema Đokoviću viđen je u meču srpskog asa i mladog Austrijanca Dominika Tima, kada je publika izviždala broja 1 zato što je opravdano tražio čelendž, pri vodstvu 5:3, na brejk loptu rivala.

I ne samo tada, publika, je sve vreme navijala protiv Đokovića.

"Većina navijača su obožavaoci Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a Đoković ih je toliko puta rastužio, da je jasno zašto ga ne vole", bio je jedan od komentara američkog ESPN-a.

Ovom temom danas se bavio i hrvatski portal Index.hr, koji ide malo dalje od ESPN-a, pa kao razloge zašto pubilka navija protiv Đokovića navodi njegovu dominaciju, da ljudi jednostavno žele da budu uz slabije, ali i u činjenici da on dalazi iz istočne Evrope.

Đoković u tri ujutro igra u četvrtfinalu Majamija protiv Čeha Tomaša Berdiha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve