Nova vest
Tenis

Nedelja, 22.11.2015.

20:54

Đoković: A sada – odmor

Najbolji teniser sveta Novak Đoković po osvajanju Završnog Mastersa u Londonu na kameri je napisao: "A sada odmor".

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Getty Images

Đoković je u finalu poslednjeg turnira u sezoni savladao Rodžera Federera sa 6:3, 6:4.

Srpski teniser je u svom 15. finalu u 2015. godini stigao do 11. trofeja – posle osvojena tri Gren Slema, šest Mastersa i jednog turnira iz Serije 500.

„Posle ove ovako uspešne sezone sada samo mislim na odmor. Biću sa porodicom, sa sinom, ostaću malo van tenisa kako bih napunio baterije, ali misliću i o narednoj sezoni“, rekao je Đoković posle meča i istakao da je ovo bio savšren kraj savšene sezone.

"Ovo je savršen kraj savršene sezone. Veoma sam ponosan na sva dostignuća i nije mogao biti bolji finiš ove duge sezone. To mi ne bi uspelo bez podrške najbližih i svog tima. Samo pokušavam da uživam u svakom trenutku na terenu, da se takmičim na ovakvom nivou. Kada počinjete sa tenisom sanjate da igrate ovakve turnire i da osvajate trofeje", rekao je Đoković.

Ovaj trofej bio je i sjajan rođendanski poklon za Borisa Bekera koji slavi 48. rođendan.

„Srećan rođendan, Borise“, rekao je Đoković na ceremoniji dodele trofeja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

8 h

U fokusu

Vidi sve