Nova vest
Tenis

Subota, 22.08.2015.

10:29

Jankovićeva: Težak meč, srećna zbog pobede

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da je srećna zbog pobede u teškom meču protiv Slovakinje Ane Karoline Šmijedlove u četvrtfinalu Sinsinatija.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Jankovićeva je slavila sa 6:4, 6:2, a za plasman u finale boriće se sa boljom iz duela Simona Halep – Anastasija Pavljučenkova.

Taj polufinalni okršaj biće na programu oko 3.00 između subote i nedelje.

„Moja protivnica je igrala veoma dobro, bila je odlična tokom celog turnira. Prošla je kroz kvalifikacije, pobedila mnoge dobre igračice. Ja sam više od deset godina starija od nje, ali sam stigla mnogo lopti. Bio je ovo težak meč i srećna sam zbog pobede“, rekla je Jankovićeva koja je zadovoljna svojom igrom na turniru.

„Imala sam dosta problema sa povredama od početka sezone, tako da sam srećna što sada mogu da igram najbolje što umem. Igram svakog dana, malo sam prehlađena, ali zabavljam se ovde. Za mene je poseban opsećaj da igram na ovom turniru“, rekla je Jankovićeva koja je Sinsinati osvojila 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve