Nova vest
Tenis

Subota, 22.08.2015.

09:18

Ana: Protiv najboljih nije kraj dok se ne rukujete

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je posle poraza od Serene Vilijams da je protiv najboljih na svetu tokom meča neophodna borba za svaki poen.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo

Ivanovićeva je u četvrtfinalu turnira u Sinsinatiju odigrala odlična dva seta i bila je na korak da slavi protiv branioca titule, ali je posustala u odlučujućim trenucima i praktično "ispustila" pobedu (6:3, 4:6, 2:6).

"Protiv vrhunskih teniserki ništa nije gotovo dok se na kraju ne rukujete. Morate da se borite za svaki poen, posebno protiv Serene. Svaki put kada je pala u igri i bila priterana uza zid ona je uzvratila najboljim udarcima", izjavila je srpska teniserka posle meča.

Amerikanka je navela da je u prvom setu bila letargična, dok je Ivanovićeva igrala jako dobro.

"Ovo je moj najbolji nastup od osvajanja Vimbldona, ali morala sam da igram kvalitetnije. Nadam se da sam utzela zamah za sledeći meč", kazala je Vilijams, koja se u polufinalu sastaje sa Ukrajinkom Jelinom Svitolinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve