Nova vest
Tenis

Četvrtak, 20.08.2015.

23:24

Novak: Ne idem po osvetu

Novak Đoković kaže da želi što pre da zaboravi meč sa Davidom Gofanom i rekao je da bol u laktu više nije prisutan.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Treba njemu odati priznanje za čvrst, konstantan tenis, uvek me je terao na dodatni udarac. Odigrao sam solidno u prvom setu, ali šta god da se desilo u narednih 45 minuta, toga ne želim da se sećam. Nisam bio na terenu, izgubio sam intenzitet i koncentraciju. Srećom, uspeo sam da se vratim iz ’kanala’ u koji sam upao“, rekao je Đoković.

“Pokušaću da izvučem samo pozitivne strane iz ovog meča, a to je poslednjih šest gemova“, dodao je Novak posle pobede 6:4, 2:6, 6:3.

Đoković će se u četvrtfinalu sastati sa Stanom Vavrinkom, koji je u tri taj brejka savladao Iva Karlovića.

“Prvi put se sastajemo od finala Rolan Garosa – i dalje nismo na maksimumu ni on ni ja, ali nadam se da ćemo biti dorasli zadatku i da ćemo odigrati dobar meč“, rekao je Đoković i dodao:

“Ne volim osvetu, ta reč ne dolazi iz pozitivne emocije – ne idem po osvetu“.

Novak je takođe rekao da bol u laktu više “nije prisutan“. Ipak, dodao je da mu je ta povreda ometala trening servisa neko vreme.

“Mučila me je ta povreda i zato sam poremetio servis, rutinu i tehniku servisa. Mučim se, pogotovo sa drugim servisom, ali pokušavam da radim na tome i da pronađem ritam“.

Duel Đokovića i Vavrinke na programu je u petak od 17 časova po srednjoevropskom vremenu, 11 ujutru po lokalnom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve