Nova vest
Tenis

Četvrtak, 20.08.2015.

00:08

Spektakularni Benoa Per!

Novak Đoković pobedio je Benoa Pera u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju, ali je Francuz na tom susretu zaradio veliki broj navijača.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Rob Carr/Getty Images

Đoković nije odigrao sjajan meč, na trenutke je bio veoma pasivan, ali je posle 100 minuta igre uspeo da savlada raspoloženog Pera rezultatom 7:5, 6:2.

Momak iz Avinjona, koji je kao ‘laki luzer’ ušao u glavni žreb turnira, odigrao je fantastičan duel u kojem je pogodio nekoliko spektakularnih udaraca.

Tokom čitavog meča bilo je zabavno na terenu, igrači su bili raspoloženi za atraktivne udarce, a prednjačio je Francuz koji nekada ume da bude veoma neprijatan. Igrao je veoma agresivno, pritom pokušavajaću da konstanto rešava poene drop šotovima.

Najlepši trenutak viđen je u drugom gemu drugog seta kada je stigao jednu skraćenu lopticu srpskog igrača, a onda poentirao ‘tvinerom’ na mreži.

Reakcija srpskog igrača dovoljno govori…

Dva gema kasnije ponovo je izmamio osmeh publike, ali i svog protivnika, kada je dobio nadmudrivanje na mreži, pritom ubacivši lopticu u Novakovo polje u sedećem položaju.

Pre toga, u finišu prvog seta “servirao” nam je nešto što se retko viđa – insajd-aut bekhend.

Pokušao je da pogodi i ‘hot dog’ sa osnovne linije, ali je smestio lopticu na reket rivala…

...a potom nije stigao štop volej Đokovića zbog čega su mu i patike stradale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

18 h

U fokusu

Vidi sve