Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 17.08.2015.

14:56

Belinda o uspehu karijere: Nemam reči

Švajcarska teniserka Belinda Benčič izjavila je da ne može da poveruje da je osvojila titulu na Rodžers kupu u Montrealu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Benčič je do trofeja stigla pošto joj je Simona Halep predala finalni meč pri rezultatu 7:6 (5), 6:7 (4), 3:0, ali je prethodno u polufinalu izbacila Serenu Vilijams.

Ona je zabeležila rezultat karijere jer joj je već drugi trofej u karijeri bio onaj iz Premijer serije.

„Ne mogu da verujem, stvarno je fantastično. Nemam reči posle ovako teškog žreba“, rekla je Benčič.

Prva dva seta završena su posle velike borbe i taj brejka, u trećem setu Benčićeva je povela sa 3:0 posle čega je Halep odlučila da se povuče, zbog problema sa povredom leve noge.

„Ne mislim da sam još toliko dobra u pobedničkim govorima. Prvo želim da čestitam Simoni na sjajnoj nedelji, a onda i svojoj porodici i timu. Takođe i kondicionom treneru, ona mi je bila neophodna u finalu. Veliko hvala i mom treneru Melani Molitor“, kazala je Belinda po dobijanju pehara.

Ona je navela da joj je Rodžers kup u Kanadi omiljeni turnir.

„Veliko hvala publici. Bila je neverovatna u svakom meču ove nedelje. Ovo je bio poseban turnir i nikada ga neću zaboraviti. Jedva čekam da se vratim sledeće nedelje“, zaključila je Švajcarkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve