Nova vest
Tenis

Subota, 15.08.2015.

09:11

Novak i Janko u polufinalu, kraj za Zimonjića

Srpski teniseri Novak Đoković i Janko Tipsarević plasirali su se u polufinale Rodžer kupa u konkurenciji dublova, dok je Nenad Zimonjić završio takmičenje.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đoković i Tipsarević su u četvrtfinalu turnira u Montrealu slavili protiv sedmih nocilaca Britanca Džejmija Marija i Džona Pirsa iz Australije sa 6:3, 6:7 (5:7), 10:7, posle jednog sata i 28 minuta igre.

Njihovi rivali u borbi za finale biće Kanađanin Danijel Nestor i Edoar Rože-Vaselan, koji su pobedili Zimonjića i Poljaka Marćina Matkovskog u dva seta – 6:4, 6:2.

Đoković je prethodno posle velike borbe prošao i u polufinale singla, trijumfom nad Letoncem Ernestsom Gulbisom sa 5:7, 7:6 (9:7), 6:1. Tipsarević je takmičenje završio već u prvom kolu, a od njega je bolji bio Roberto Bautista Agut.

Novaka u subotu od 20 časova po našem vremenu prvo očekuje polufinale singla sa francuskim teniserom Žeremijem Šardijem, a posle dovoljnog odmora i meč dubla.

Rodžers kup se igra za nagradni fond od 3.587.490 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve