Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 23.02.2015.

18:48

Hrvati odsedaju u Vrnjačkoj banji

Reprezentacija Hrvatske tokom održavanja prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa biće smeštena u hotelima Vrnjačke Banje, dok će baza Srbije biti u Kraljevu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Srbija dočekuje reprezentaciju Hrvatske u Kraljevu od 6. do 8. marta na otvaranju nove sezone elitnog takmičenja.

Zna se da će naša reprezentacija biti smeštena u hotelu ‘Kristal’ u Kraljevu. Reprezentativci, gosti i novinari iz Hrvatske u hotelu ‘Solaris’ i drugim hotelima, dok su smeštaji kraljevačkog hotela ‘Turist’ i drugih u ovom gradu već rasprodati”, rekao je direktor Turističke organizacije Kraljeva Dragan Rajičić.

Rajičić je dodao da će zbog zauzetosti svih smeštajnih kapaciteta u gradu morati da se angažuju i kapaciteti u Preljini kod Čačka i Ravnom Gaju kod Kragujevca.

Sve ovo je dokaz da je održavanje Dejvis kupa u Kraljevu regionalan posao”, ocenio je Rajičić.

Savetnik gradonačelnika Kraljeva za kulturu Miloš Milišić najavio je brojne događaje iz oblasti kulture u okviru održavanja Dejvis kupa. Među njima su program posvećen razvoju tenisa u Kraljevu pod nazivom “Raduj se tenisu, na sceni su”, izložbe filigrana, dragog i poludragog kamenja u Narodnom muzeju, pozorišne predstave, muzički programi i izložbe.

Prodaja ulaznica za meč prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske, počeće sredinom ove nedelje, i u slobodnu prodaju biće pušteno 1.500 kompleta po ceni od 5.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve