Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.01.2015.

15:13

Vika: Kao da se 2014. nije desila

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka rekla je da je prošla godina bila teška za nju i da je možda i trebalo da propusti celu sezonu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Shizuo Kambayashi

25-godišnja Azarenka je tokom većeg dela sezone bila povređena i pala je na 42. mesto, a u prvom meču u 2015. poražena od Čehinje Karoline Pliškove posle tri sata u Brizbejnu.

U glavi se osećam kao da sam propustila celu prošlu sezonu. Nijednog trenutka nisam bila zdrava, spremna, nisam imala pune treninge, onakve kakve želim. Mentalo nisam bila prisutna, nisam bila 100 odsto u tome. Ali, sada sam spremna da ponovo budem prava“, rekla je Azarenka.

Iako je istakla da uopšte nije zadovoljna prošlom sezonom, Azarenka je naglasila da nije imala ideju da prestane da se bavi tenisom.

Nisam ni pomišljala na to. Jer, to je na neki način bio moj beg. Teniski teren je oduvek bilo to mesto za mene. To je nešto toliko poznato i toliko bezbedno, da poželim da pobegnem od nečega, tamo bih otišla ako želim da igram tenis. Ali, nisam želela da pobegnem od tenisa, a teško je igrati i uživati kada stalno osećate neki bol“, naglasila je Azarenka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

7 h

U fokusu

Vidi sve