Nova vest
Tenis

Sreda, 12.11.2014.

16:30

Berdih prepustio 4 gema Čiliću

Češki teniser Tomaš Berdih pobedio je Marina Čilića u drugom kolu A grupe Završnog Mastersa u Londonu, rezultatom 6:3, 6:1.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Berdih je stigao do prve pobede i ostao u trci za plasman u polufinale, dok je Čilić upisao i drugi ubedljiv poraz u ’O2 areni’.

Takođe, ovim trijumfom Tomaš je onemogućio Đokovića da već večeras obezbedi prolaz dalje, pošto bi Novaku uz maksimalni uspeh, odgovarala pobeda Čeha u tri seta.

Čilić je tako uspeo da osvoji samo šest gemova u dva meča na Završnom Mastersu, pošto je od Đokovića poražen rezultatom 6:1, 6:1.

U drugom meču grupe A od 21 čas sastaju se Novak Đoković i Stan Vavrinka.

Duel u ’O2 areni’ Berdih je počeo odlično, i već u prvom gemu protivniku oduzeo servis iz četvrte prilike. Tada je i odredio tok meča, pošto je do kraja prvog dela igre čuvao svoj servis, a novim brejkom poveo sa 1-0.

U drugom setu bio je još ubedljiviji, Čilić je mnogo grešio i na kraju je Čeh stigao do trijumfa za samo sat vremena i 16 minuta.

Hrvatski teniser imao je 11 vinera i čak 30 neiznuđenih grešaka, dok je taj odnos kod Berdiha bio 16:17.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve