Nova vest
Tenis

Utorak, 20.05.2014.

10:29

"Živeli svi narodi Jugoslavije"

„Živeli svi narodi bivše Jugoslavije. Neka je Bog uz vas“, napisao je Novak Đoković na svom Tviter profilu uz okačenu fotografiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski teniser poslao je poruku podrške i Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj koje su takođe pogođene poplavama.

„Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano i ugroženo u Bosni. Preko 950.000!!! Izdržite braćo... Pomoć će stizati iz sveta“, napisao je Đoković.

Novak je u nedelju osvojio turnir Masters serije u Rimu, a celu nagradu donirao je za pomoć ugroženima poplavama u Srbiji. Pored ove donacije, Đoković je i preko svoje Fondacije već skupio 100.000 dolara, ranije uplatio određenu sumu iz ličnih sredstava kako bi pomogao ugroženima.

„Takođe vidim i da je istok Hrvatske pogođen polavama. Iskreno se nadam da vas neće pogoditi u onoj meri koliko Srbiju i Bosnu. Čuvajte se“, dodao je srpski teniser.

Đoković je inače tokom protekle nedelje dao i intervju za ’Vanity Fair’ u kojem je govorio o životu posle tenisa, odnosu sa Nadalom ali i bebi koju očekuje.

B92 je u subotu apelovao na sve sportiste i sportske radnike da pomognu koliko mogu svim ljudima koji su ugroženi u poplavama i kojima je pomoć preko potrebna.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zahvalio se svim sportistima na pomoći, ali je istakao da je ona i dalje preko potrebna.

Više o tome kako vi možete da pomognete ugroženima pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve