Nova vest
Tenis

Subota, 17.05.2014.

09:11

Janko, Viktor i TSS pomažu

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki, kao i Teniski savez Srbije, priključili su se akciji pomoći ljudima iz poplavljenih podrčja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tipsarević i Troicki su u petak uveče posetili Sportski centar Banjica u kojem su smešteni evakuisani iz poplavljenih područja širom Srbije i uručili pomoć.

Iz Teniskog saveza Srbije poručili su da će pomoći u skladu sa svojim mogućnostima, a da je prva mera odluka da svi zaposleni od svojih primanja izdvoje deset odsto za ugrožene.

Teniski savez Srbije shodno svojim mogućnostima, u narednom periodu, učiniće sve da pomogne najugroženijima. Kao prva mera, doneta je odluka da svi zaposleni u TSS izdvoje deset odsto svojih primanja za maj mesec, a iz sponzorskih sredstava, kao i donacija članova Upravnog Odbora, izdvojiće se suma koja će biti upućena na račun koji je odredila Vlada Republike Srbije i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Takođe TSS je pozvao sve teniske klubove širom zemlje, a ima ih više od 190, da učine napor i pomognu u onoj meri koliko im mogučnosti to dozvoljavaju. TSS poziva sve ljude dobre volje, pre svega naše uspešne sportiste, da pokažu po ko zna koji put svoje veliko srce i pomognu najugroženjim porodicama“, stoji u saopštenju Teniskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

18 h

U fokusu

Vidi sve