Nova vest
Tenis

Sreda, 14.05.2014.

09:49

Vajda: Novak igrao glavom

Dugogodišnji trener Novaka Đokovića Marijan Vajda istakao je nakon njegove pobede nad Radekom Štepanekom da je srpski teniser meč dobio glavom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Đoković je poslednje dve nedelje imao velikih problema sa zglobom desne ruke zbog čega je propustio Masters u Madridu, a nije dovoljno spreman stigao ni u Rim.

"Novak je koristio glavu. Bilo je teško vreme. On nije mogao da trenira normalno do pre nekoliko dana. Prvi pravi trening imao je u petak", rekao je Vajda za L'Ekip.

Đoković je u dva seta savladao Čeha u utorak, a sledeći rival mu je Nemac Filip Kolšrajber.

"Najvažnije je da je zglob u redu i da može da pruži 100% na treningu. Ne planiramo mnogo unapred, idemo meč po meč. Ne možemo drugačije", dodao je Vajda.

Uz Vajdu je u stručnom štabu posle nekoliko nedelja opet Boris Beker.

"Boris je legenda našeg sporta i zna kako da reaguje na velike mečeve. Imati njega u timu donosi ima više dobrih nego loših strana, ali ne znamo koliko će to trajati dok obojica ne shvatimo kako ovaj drugi razmišlja i radi. Ali sve je bolje i bolje. Marjan, koji me veoma dobro poznaje i biće uz mene na Rolan Garosu i nadam se Vimlbdonu, ovde je ove nedelje da to ubrza, rekao je Đokovič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve