Nova vest
Tenis

Sreda, 07.05.2014.

18:02

Vavrinka: Moj tenis je još tu

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka rekao je posle rane eliminacije na Mastersu u Madridu da vrlo dobro zna da ne može da trijumfuje na svakom turniru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Vavrinka je u prestonici Španije bio postavljen za trećeg nosioca, a poražen je od kvalifikanta Dominika Tima iz Austrije u prvom meču u Madridu, sa 1:6, 6:2, 6:4.

„Odlično sam počeo meč, ali je Dominik ostao u njemu. A ja sam tada oklevao. Trebalo je da bolje koristim prilike koje sam imao u trećem setu“, istakao je Vavrinka.

Švajcarac je pre dve nedelje osvojio Masters u Monte Karlu, a prethodno od osvajanja Australijan Opena nije uspevao da nađe svoj ritam. Ipak, sada za eliminaciju u Madridu kaže da ne može da se poredi sa turnirima koje je igrao od Melburna do Monte Karla.

Znam da ne mogu da osvojim svaki turnir. Ali, moj tenis je još tu. Jednostavno, protiv Dominika sam uradio sve što sam mogao“, naglasio je Vavrinka.

Iako je početak sezone na šljaci doneo niz neočekivanih rezultata, Vavrinka ističe da će Masters u Rimu pokazati pravu sliku.

Ako Nadal osvoji Madrid i pobedi Đokovića u finalu Rima, stvariće se vratiti u normalu“, istakao je Vavrinka.

Masters u Rimu igra se sledeće nedelje, a Rolan Garos počinje 25. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve