Nova vest
Tenis

Subota, 23.11.2013.

09:07

Novak i Nadal ispred glečera

Najbolji teniseri sveta Rafael Nadal i Novak Đoković odmerili su snage na nesvakidašnjem mestu, ispred čuvenog glečera Perito Moreno.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đoković i Nadal su u gradu El Kalafate u Patagoniji učestvovali u kampanji ministarstva turizma Argentine.

Njih dvojica su razmenjivali udarce na brodu koji je plovio oko Perita Morena, glečera koji za sada odoleva klimatskim promenama na planeti.

Đoković i Nadal već nekoliko dana borave u Južnoj Americi, a prva stanica bio im je Santjago, gde su uveličali oproštaj Nikolasa Masua.

Njih dvojica ovog vikenda ostaju u Argentini, ali se sele u Buenos Aires, gde će učestvovati na oproštaju Davida Nalbandijana, koji je nekada bio treći teniser sveta. Novak će na stadionu „La Rural“ prvo odigrati singl meč sa Nadalom, a potom će igrati i dubl sa Huanom Monakom, a protivnici će im biti prvi reket sveta i Nalbandijan.

Po završetku obaveza u Argentini, Novak je najavio da ga očekuje tronedeljni odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

14 h

U fokusu

Vidi sve