Nova vest
Tenis

Nedelja, 06.01.2013.

15:25

Janko: Konačno sam uspeo

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je posle pobede protiv Španca Roberta Bautista-Ahuta da je srećan jer je konačno uspeo da osvoji turnir u Čenaju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tipsareviću je titula u Čenaju četvrta u karijeri, posle Kuala Lumpuru, Moskve i Štugarta, a nadomak trijumfa bio je prošle godine kada je u finalu izgubio od Kanađanina Miloša Raonića.

Konačno sam uspeo, ovde igram šest godina i prošli put sam bio nadomak trijumfa. Mogao sam da osetim pobedu, ali nisam uspeo. Nisam se uspaničio kada je Roberto osvojio prvi set, bio je bolji i dominantan u tom delu igre, ali uspeo sam da se saberem i korak po korak vratim u meč”, rekao je Tipsarević posle pobede sa 3:6, 6:1, 6:3.

Janko je zahvalio organizatorima turnira i obećao ljubiteljima tenisa u Čenaju da će nastaviti da dolazi u Indiju.

Malo poznati Španac, 80. teniser na svetu, rekao je da je presrećan zbog načina na koji je startovao u 2013. godini.

Igrao sam najbolji tenis u životu. Ovo je moje prvo finale u karijeri i uvek ću ga pamtiti. Protiv Berdiha sam odigrao prvi meč protiv tenisera iz top 10, sada sam bio neverovatan u prvom setu, ali nisam se najbolje osećao u nastavku meča”, rekao je Bautista-Ahut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve