Nova vest
Tenis

Nedelja, 06.01.2013.

10:24

Ana: Moram da verujem u sebe

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je u intervjuu za portal The Tennis Space da mora da veruje u sebe ukoliko želi da ostvari dobre rezultate ove sezone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"U pauzi sam radila na servisu , ali više mo se (trener) Najdžel (Sirs) i ja posvetili nekim detaljima. Osećam da mi je igra tu, samo je potrebno da igram dobro u kontinuitetu i da verujem u sebe. U tom slučaju mogu da imam sjajnu godinu“, rekla je Ivanovićeva.

"Radila sam i sa novim kondicionim trenerom, njegove metode malo su drugačije i to je dobro jer onda trening postaje zanimljiviji. Imam i novog fizioterapeuta, koji će putovati sa mnom u Australiju. Takođe, tu je i sparing partner Džo Sirijani“, dodala je Ana.

Australijan open (14-27. januara) prvi je GS turnir u sezoni, a Ivanovićeva je u Melburnu 2008. godine bila vicešampionka.

"Uz Rolan Garos, to je moj omiljeni turnir. To je oduvek bio poseban turnir za mene jer imam rodbinu u Melburnu. Sada sm starija i roditelji ređe putuju sa mnom, ali u Australiju ipak dolaze, znaju šta je dobar turnir. Volim što ću biti u krugu porodice, a u stričevoj kući tradicionalno spremamo srpski roštilj. Ne mogu da zamislim bolje mesto da budem u njemu u januaru nego što je Australija“.

Na pitanje kako je provela odmor, Ana odgovara:

"Planirala sam da idem u Njujork sa bratom Milošem, Soranom Kirsteom i jednim porodičnim prijateljem, ali otkazali smo to zbog užasnog vremena. Umesto toga, Sorana i ja smo bile kod Miloša u Londonu nekoliko dana, a dosta vremena provela sam i kod roditelja u Beogradu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve