Nova vest
Tenis

Sreda, 26.12.2012.

10:41

Ana: Novak i ja hoćemo trofej

Srpska teniserka Ana Ivanović veoma je motivisana da u tandemu sa Novakom Đokovićem osvoji Hopman kup.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Pre dve godine Novak i Ana morali su da predaju polufinalni meč zbog povrede Ivanovićeve, ali sada imaju novu šansu.

“Bili smo tako blizu i slučaj od pre dve godine bio je veliko razočaranje. Loše smo se osećali i zato se zaista nadam da će se ove godine sve poklopiti i da ćemo osvojiti titulu”, rekla je Ana.

Ana je već nekoliko dana u Pertu, vrućine su ogromne, i do 39 stepeni, što je dobra priprema za Australijan open.

"Htela sam da stavim glavu u kofu sa ledom".

Ivanovićeva je trenutno 13. teniserka sveta, a na US openu je došla do četvrtfinala.

“Definitivno želim da se vratim u Top 10. To je bio moj cilj ove godine i bila sam vrlo blizu. Nadam se da ću u predstojećoj sezoni uspeti u tome i da ću biti u boljoj pozicij pred najveće turnire. Takođe, jedna od mojih najvećih ambicija u sledećoj sezoni jeste da počnem da pobeđujem najbolje teniserke. Moram da nastavim vredno da radim i da verujem u sebe”.

Srbija je prvi nosilac na Hopman kupu – Novak i Ana nalaze se u A grupi sa Australijom (Bernard Tomić i Ešli Barti), Nemačkom (Tomi Has i Andrea Petković) i Italija (Andreas Sepi i Frančeska Skjavone).

Ipak, najveći rivali za trofej nalaze se u grupi B – Serena Vilijams i Džon Izner čine tim SAD, a tu su i Južna Afrika (Kevin Anderson i Šanel Šipers) i Francuska (Žo-Vilfred Conga i Matilda Johanson).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve