Nova vest
Tenis

Petak, 04.05.2012.

18:02

Mari ne igra u Madridu zbog povrede

Četvrti teniser sveta Endi Mari otkazao je učešće na turniru Masters serije u Madridu zbog povrede leđa.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Škot se nada da će se oporaviti za turnir u Rimu koji je na programu odmah posle španskog Mastersa, kao i za Rolan Garos koji počinje 27. maja.

„Nažalost, savet lekara je da se povučem sa turnira Masters serije u Madridu zbog povrede. Volim Madrid i zbog toga je to veliko razočaranje. Nadam se povratku naredne godine i želim svima sjajnu tenisku nedelju“, navodi Mari u saopštenju.

Mari loše igra ove sezone na šljaci, eliminisan je u četrtfinalnim mečevima u Monte Karlu i Barseloni iako je u oba duela igrao sa nižerangiranim od sebe – Tomašom Berdihom i Milošem Raonićem.

25-godišnji teniser osvojio je turnir u Madridu 2008. godine kada se igralo na tvrdoj podlozi, ali u poslednje tri godine nije stigao dalje od četvrtfinala.

Turnir Masters serije u Madridu, na kojem titulu brani Novak Đoković, moći ćete da gledate u direktnom prenosu na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve