Nova vest
Tenis

Nedelja, 05.02.2012.

13:06

Đoković kod premijera Britanije

Prvi reket sveta Novak Đoković sastaće se u ponedeljak popodne u Londonu sa britanskim premijerom Dejvidom Kameronom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Đokoviću je to drugi put u poslednjih nekoliko godina da je dobio poziv da poseti premiejra Velike Britanije u njegovoj rezidenciji u Dauning stritu i sa njim razgovara o brojim pitanjima.

Prošli put to se desilo sredinom novembra 2010. godine, pred završni Masters sezone, kada je srpski teniser sreo Kamerona u društvu Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Endija Marija i drugih učesnika tog turnira.

Sastanak bi, prema protokolu, trebalo da traje nešto manje od sat vremena, a to će ujedno biti io dobra prilika za promociju naše zemlje.

Novak će odmah posle susreta sa premijerom jedne od najmoćnijih zemlja sveta otići na gala ceremoniju dodele “Laureus” nagrada, gde važi za jednog od favorita da ponese laskavo priznanje najboljeg sportiste sveta. Glavni protivkandidati za tu titulu su mu Lionel Mesi i Sebastiajn Fetel.

Dodelu “Laureus” nagrada vodiće popularni glumac Klajv Oven, a svoje prisustvo već su potvrdile brojne zvezde iz sveta sporta, ali i šou biznisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve