Nova vest
Tenis

Nedelja, 22.05.2011.

21:15

Jelena: "Volim Rolan Garos"

Jelena Janković se lakom pobedom nad Aljonom Bondarenko plasirala u drugo kolo Rolan Garosa, a posle meča izjavila je da joj je san da osvoji trofej u Parizu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Volim da igram na Rolan Garosu. Ovde sam tri puta došla do polufinala, volim ove terene i nadam se da ću ponovo odigrati dobar turnir”.

“Ostvarila bih san šampionskom titulom i daću maksimum kako bih uspela u toj nameri", izjavila je Jelena, koja je prošle godie izgubila od Samante Stosur u borbi za finale.

Jankovićeva je potom prokomentarisala fantastični početak sezone Novaka Đokovića.

“To je zaista neverovatno, nema mnogo šta da se kaže. On je imao mnogo uspeha od početka godine, igra fenomenalan tenis i nepobediv. Želim mu sreću i nadam se da može da nastavi u istom stilu. Kao koleginica iz Srbije, veoma sam ponosna na njega”.

U drugoj rundi Rolan Garosa Jelena će igrati sa Verom Duševinom, koja je u prvom kolu dobila Jelenu Dokić. Jankovićeva je Ruskinju dobila u tri od dosadašnja četiri okršaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve