Nova vest
Tenis

Četvrtak, 28.04.2011.

22:15

Tipsarević: "Ovako do kraja"

Teniser Srbije Janko Tipsarević izjavio je da se nada da će do kraja turnira Serbia open igrati dobro kao protiv Nemca Miše Zvereva.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tipsarević se plasirao u četvrtfinale turnira u Beogradu, pošto je pobedio Zvereva ubedljivo sa 2:0 (6:2, 6:0) za 54 minuta.

"Bolje sam se snašao. Nije bilo kiše. Posle prošlog meča sa Japancem Kei Nišikorijem obećao sam da ću igrati bolje i drago mi je da sam to ispunio. Nadam se da ću ovako igrati do kraja turnira", rekao je Tipsarević.

On se zahvalio direktoru turnira Srdjanu Djokoviću što mu je izašao u susret i šsto je izmedju prvog i drugog kola imao pauzu od dva i po dana.

"Imao sam vremena da saniram povredu. Nije to bila neka ozbiljna povreda, ali mi je smetala kada igram", rekao je Tipsarević.



Teniser Srbije naredni meč igraće sa Indijcem Somdevom Devermanom, od koga je izgubio u meču Dejvis kupa u Novom Sadu.

"Somdev je mnogo napredovao ove sezone. Mislim da meni više odgovara ova podloga i igram pred domaćom publikom. Želim da mu se revanširam", rekao je Tipsarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

14 h

U fokusu

Vidi sve