Nova vest
Tenis

Sreda, 06.04.2011.

15:27

Verdasko ljut i ne igra u Barseloni

Fernando Verdasko ove godine neće braniti titulu na turniru u Barseloni jer mu organizatori nisu obezbedili ‘specijalnu pozivnicu’.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Španac se zbog toga naljutio, a čelnici turnira odgovorili su mu da je imao dovoljno vremena da se prijavi i direktno uđe u glavni žreb.

“Pitajte zvaničnike turnira zašto neću igrati, oni odlučuju ko će da igra. Nadal se vraća i postoji osoba, neću da je imenujem, koja ne želi da ja igram. Ne volim da igram u mestima, naročito u Španiji, gde im nije bitno ko igra”, kaže Verdasko.

Umesto Barselone, Verdasko će igrati u Eštorilu, a za organizatore tog turnira rekao je da im je bitno kakav će sastav dovesti.

Takođe, osmi teniser planete ljut je na zvaničnike turnira u Barselonu jer su ‘specijalne pozivnice’ podeljene i strancima, a ne samo Špancima, kao i dag a ne cene dovoljno jer se potrudio da dođe prošle godine nakon što je Nadal otkazao.

“Nisam osvetoljubiv, ali jesam tužan i razočaran nekim ljudima koji su dali prednost inostranim igračima poput Conge ili Soderlinga umesto španskim teniserima. Mislim da je to pogrešno”.

Verdasko ove sezone igra ispod svog nivoa – samo je u San Hoseu igrao finale, a na čak četiri turnira je gubio prve mečeve.

Turnir u Barseloni igra se od 18. do 24. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve