Nova vest
Tenis

Utorak, 04.01.2011.

20:37

Đoković: "Igrao sam odlično"

Teniska selekcija Srbije zabeležila je drugu pobedu na Hopman kupu, a Novak Đoković i Ana Ivanović bili su zadovoljni svojim nastupom protiv Australije.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Igrao sam odlično od početka meča, posebno krajem prvog i početkom drugog seta. Mislim da je to bio moj najbolji tenis u poslednjih godinu i po dana".

"Gde god da igram sa Lejtonom, pogotovo u Australiji, uvek je teško. Tako je bilo i sada", izjavio je Đoković.

"Bio sam svestan toga i, moram da budem iskren, iako po rezultatu deluje da sam lako pobedio, morao sam da se potrudim za svaki poen i odigrali smo prilično dug meč. dodao je Novak.

I Ivanovićeva je bila srećna posle pobede.

Mislim da smo odigrali prvoklasni meč s obzirom da je početak sezone. Veoma sam srećna što sam uspela da dobijem prvi, bilo je veoma važno da napravim brejk na 4:4 nakon što sam izgubila svoj servis",

Sredinom drugog seta učinilo se da je Ana povredila koleno, ali se ispostavilo da to nije bilo ništa ozbiljnije.

„Uplašila sam se kada sam osetila jak i oštar bol u kolenu jer sam mislila da sam se povredila. Sada sve izgleda u redu, ali ću se svakako konsultovati sa lekarom“, istakla je Ivanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve