Nova vest
Tenis

Utorak, 04.01.2011.

11:38

Ana "počistila" Molikovu

Ana Ivanović donela je prvi poen Srbiji na meču sa Australijom u okviru Hofman kupa.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Ona je prilično lako pobedila Ališu Molik sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:0.

Prvi poen na meču pripao je našoj teniserki na servis Australijanke. Ana se prilično mučila na svom servisu, dok to Molikovoj nije bio problem, ali je Ivanovićeva mnogo boljim kretnjama uspela da neutrališe napade Ališe Molik.

Ana je već u prvom gemu imala tri brejk šanse, ali je ipak taj deo igre pripao Molikovoj. U šestom gemu naša teniserka je morala da spašava brejk.

Odmah u narednom gemu, na servis Molikove Ana je imala tri brejk lopte i uspela da iskoristi drugu. Međutim, već u osmom gemu Ivanovićeva je imala veliki problem sa bacanjem lopte prilikom servisa i dozvolila je Australijanki da joj oduzme servis. Ana je već u devetom gemu iskoristila sve čelendže. Mada Ivanovićeva nije briljirala pri forhendu, Molikova je napravila nekoliko neiznuđenih grešaka i posle sedam izjednačenja i 13 minuta igre srpska teniserka pravi brejk i sledećem gemu je osvojila prvi set.

Već na početku narednog seta naša teniserka je napravila brejk i povela sa 1:0. Odmah zatim povela je sa 2:0 i u trećem gemu iskoristila novu šansu za brejk. Na servis naše reprezentativke Molikova je imala 15:40, ali Ivanovićeva nije dozvolila brejk. Pri rezultatu 5:0, Ana je tražila lekarsku pomoć, što nije uticalo na njenu igru, pa je drugi set ekspresno završila sa 6:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve