Nova vest
Tenis

Utorak, 04.01.2011.

01:05

Doha: Bubkin sin igra protiv Conge

Sergej Bubka junior, sin čuvenog ukrajinskog atletičara, plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Dohi gde će se sastati sa Žoom Vilfridom Congom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

321. teniser sveta iznenađujuće lako je pobedio Danijela Himeno-Travera u dva seta 6:0, 6:3.

Conga, koji je postavljen za trećeg nosioca, bio je još ubedljiviji protiv Rubena Ramiresa Idalga i prepustio mu samo dva gema.

Mesto u drugom kolu obezbedio je i branilac trofeja Nikolaj Davidenko pobedom nad Italijanom Fabijom Fonjinijem u dva seta 6:1, 6:4.

„Lepo je vratiti se u Dohu. Važno je da na početku godine pobeđujem i steknem samopouzdanje kako bih se vratio u Top 10. Trijumfovao sam ovde prošle godine i drago mi je što sam se vratio. Ako budem imao dobre rezultate, ne vidim razlog zbog kojeg se ne bih ponovo vraćao. Sada više nisam povređen i važno mi je da igram dobro“, rekao je Rus.

U utorak će na teren dvojica najboljih tenisera sveta. Rodžer Federer se sastaje sa Tomasom Skurelom ne pre 15 časova po srednjeevropskom vremenu, a po završetku tog susreta na teren će Rafael Nadal i Karol Bek. Srpski teniser Viktor Troicki igra sa Sergejom Stahovskim treći meč dana na terenu jedan na kome program počinje u 13.30 časova.

rezultati:
G. Garsija-Lopes – M. Kukuškin 6:1, 7:6
Ž.V. Conga – R. Ramires-Idalgo 6:2, 6:0
I. Marčenko – M. Zvezrev 7:6, 6:4
N. Davidenko – F. Fonjini 6:1, 6:4
S. Bubka – D. Himeno-Travero 6:0, 6:3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve