Nova vest
Tenis

Četvrtak, 23.12.2010.

20:47

Boba: "Da prevaziđemo krizu"

Srbija je osvojila Dejvis kup, ali malo vremena je proteklo u slavju, pošto je počela borba za mesto predsednika Teniskog saveza.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Slobodan Živojinović, aktuelni predsednik, do sada se nije pojavljivao u javnosti, ali u četvrtak je održao konferenciju za medije povodom izgradnje Nacionalnog teniskog centra.

"Sve to što se dešava nije dobro za tenis, nije dobro za igrače i žao mi je što se sve ovo događa. Pozivam sve ljude dobre volje, koji vole ovaj sport, ljude u Savezu i van njega, da zajedno prevaziđemo krizu".

"Mnogo mi je žao zbog svega što se dešava u poslednjih 18 dana. U zaborav je otišlo ono što je reprezentacija uradila, trofej koji je osvojila i postala prvak sveta", dodao je Živojinović.

On je rekao da će se opet kandidovati za predsednika TSS jer želi da završi započeto.

"To je izgradnja Nacionalnog teniskog centra, koji je neophodan za razvoj i budućnost tenisa u Srbiji".

Izgradnja centra trajala bi osam meseci, a trebalo bi da počneu jesen 2011. godine. Centar će se prostirati na površini od 2,7 hektara, imaće 10 otvorenih terena i pet terena u hali, fitnes, medicinski blok, smeštaj, svlačionice, restoran i kancelarije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve