Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 22.11.2010.

20:38

Zimonjić i Nestor lako do pobede

Srpski tenser Nenad Zimonjić i njegov dubl-partner Danijel Nestor uspešno su počeli Masters kup u Londonu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Oni su u prvom kolu bez problema savladali Veslija Mudija iz Južne Afrike i Belgijanca Dika Normana sa 6:1, 6:2, za 58 minuta igre.

Zimonjić i Nestor su već u prvom servis-gemu rivala napravili brejk i tako odredili dalji tok meča. Interesantno je da je srpsko-kanadska kombinacija imala svih 17 poena osvojenih posle prvog servisa, a na drugi su imali 15-21.

Superiornost Zimonjića i Nestora vidi se i iz podatka da su osvojili 54 od 83 poena. U prvom setu dva puta su napravili brejk na Normanov servis, a isto su ponovili sa Mudijem u drugom setu, pa je srpsko-kanadski dubl došao do 53. trijumfa ove sezone.

U drugom meču grupe B Maheš Bupati i Maks Mirni pobedili su Olivera Maraha i Lukaša Kubota sa 7:6, 6:4 posle jednog časa i 33 minuta igre.

Ranije u toku dana Novak Đoković je pobedio Tomaša Berdiha sa 2-0 u setovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

12 h

U fokusu

Vidi sve