Nova vest
Tenis

Nedelja, 01.08.2010.

19:07

Almagru titula u Gštadu

Španski teniser Nikolas Almagro osvojio je turnir u Gštadu, pošto je u finalu pobedio Francuza Rišara Gaskea sa 2:0 u setovima (7:5, 6:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Almagro, koji je bio drugi nosilac na turniru, tako je osvojio sedmu titulu u karijeri, a drugu uzastopno, pošto je pre dve nedelje trijumfovao na turniru u Bastadu.

"Danas sam igrao najbolje što mogu. Dobro sam vraćao servise, ali sam i sjajno servirao. Nadmorska visina mi nije olakšala posao, ali uspeo sam da savladam taj izazov", rekao je 18. igrač sveta Almagro posle meča.

Gaske je rekao da nije mogao bolje da igra zbog povrede ramena, ali da je zadovoljan plasmanom u finale.

"Od početka turnira mi nije bilo lako jer imam problema sa povredom ramena, a sinoć se pogoršala situacija. Takodje, Nikolas je dobro odigrao, što mi je dodatno otežalo posao. Ovo je bila dobra nedelja i nadam se da ću se brzo oporaviti od povrede i vratiti u formu, pošto počinju turniri na tvrdoj podlozi u SAD", rekao je Gaske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve