Živojinović: "Moglo je biti finale"

Teniseri Srbije nalaze se u Splitu gde će sa Hrvatskom igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa.

AKIzvor: B92 Hrvatska
Podeli

Srpsku ekspediciju predvodi predsednik TSS Slobodan Živojinović koji nije tražio dodatno osiguranje u Splitu.

"I ovde i tamo bilo je nekih priča koje nemaju veze sa sportom, a ja se nadam da će ovo biti jedan pravi sportski spektakl. Žao mi je samo što se sastajemo u četvrfinalu, jer prema kvalitetu ovo je moglo biti i finale. Imamo dobar tim i naravno da se nadamo pobedi“, zaključio je Živojinović.

"Oduševljen sam dvoranom i podlogom. Treba nam samo malo vremena da se naviknemo na nove uslove. Split mi je ostao u lepom sećanju, kao sportski grad gde sam igrao neke velike mečeve, protiv Australije 1985. godine kad smo uživali pred publikom, a meč se otegao do ponoći".

Naši teniseri su se smestili u hotel „Le Meridien Lav“, a održali su i prvi trening u „Spaladium areni“.

Tenis

ATP: Novaku 2. mesto

Srpski teniser Novak Đoković posle Vimbldona je ostvario napredak od jedne pozicije na ATP listi, tako da je sada drugi teniser sveta.

Tenis ponedeljak 5.07. 10:59 Komentara: 60

Zvezde tenisa igrale fudbal

Iako je najavljeno da tokom trajanja Vimbldona utakmice SP neće biti emitovane na terenima Ol Inglanda, najveći teniski turnir nije mogao da prođe bez fudbala.

Tenis ponedeljak 5.07. 10:04

Rekordna poseta u finalu Vimbldona

Finale muškog singla na Vimbldonu između Španca Rafaela Nadala i Čeha Tomaša Berdiha, na Centralnom terenu, posmatrao je rekordan broj gledalaca.

Tenis ponedeljak 5.07. 19:51