Nova vest
Tenis

Utorak, 29.06.2010.

14:16

Đoković predvodi Srbe u Splitu

Treći teniser sveta Novak Đoković predvodiće Srbiju u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa protiv Hrvatske u Splitu od 9. do 11. jula.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Selektor srpskog tima se pored Đokovića odlučio i za Viktora Troickog, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića, dok kao peti igrač u Hrvatsku putuje i Ilija Bozoljac.

Hrvati su isto odredili svoje adute za meč, pa selektor Goran Prpić računa na Marina Čilića, ivana Ljubičića, Antonija Veića i ivana Dodiga.

Sve do jedan sat pre početka žreba, koji je zakazan za 8. jul, savezni kapiteni oba tima imaju pravo promene dva igrača na koja računaju u meču Hrvatska - Srbija.

Meč četvrtfinala Davis cup takmičenja za 2010. godinu je na programu od 9. do 11. jula godine u splitskoj Spaladium Areni, koja ima kapacitet od 10.000 mesta.

Prvog dana takmičenja igraju se dva singl meča, do kojih prvi počinje u 14 časova, a drugi odmah po završetku tog. Drugog dana igra se dubl meč s početkom u 15 časova, a trećeg ponovo dva singl meča, od kojih prvi počinje u 12.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve