Nova vest
Tenis

Utorak, 15.06.2010.

19:02

Bozoljac - De Hart za Vimbldon

Ilija Bozoljac na korak je od plasmana u glavni žreb Vimbldona pošto je u drugom kolu kvalifikacija savladao Španca Danijela Munjosa de la Navu 2:1.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bozoljac je po setovima bio bolji sa 6:4, 3:6, 6:3, a protivnik u poslednjem kolu kvalifikacije biće mu Amerikanac Rajler De Hart koji je izbacio Indijca Somdeva Devarmana.

Bozoljac je 153. teniser sveta, ovom pobedom osvojio je 16 ATP bodova, a ukoliko se probije u glavni žreb osvojće još 25 bodova. De Hart je 228. na ATP listi, a dva tenisera se nikada nisu sastajala.

Bozoljac bi pobedom u trećem kolu kvalifikakcija ostvario veliki uspeh i u glavnom žrebu pridružio bi se najboljim srpskim teniserima Novaku Đokoviću, Viktoru Troickom i Janku Tipsareviću.

Ranije u utorak, u nastavku meča prvog kola kvalifikacija Filip Krajinović je eliminisan u duelu protiv Amerikanca Roberta Kendrika sa 6:4, 6:2.

Treći gren slem sezone moći ćete direktno da pratite na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve