Nova vest
Tenis

Utorak, 15.06.2010.

09:55

Jovanovski direktno na Vimbldon

Srpska teniserka Bojana Jovanovski našla se u glavnom žrebu predstojećeg Vimbldona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovanovski je bila druga na listi rezervi iza Portugalke Mišel Laršer de Brito, tako da će Srbija u glavnom žrebu imati šestoro predstavnika.

Od ranije, u glavnom žrebu Vimbldona nalaze se Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Jelena Janković i Ana Ivanović.

U kvalifikacijama će sigurno igrati Filip Krajinović, a priliku da se bore za mesto u žrebu mogli bi da imaju i Ilija Bozoljac i Boris Pašanski.

Bojana Jovanovski je rođena 31. decembra 1991. godine u Beogradu i ovo će joj biti prvo učešće na nekom Gren Slem turniru. Trenutno zauzima 108. poziciju na WTA listi.

Srpska teniserka igrala je u kvalifikacijama turnira u Istbornu, gde je u poslednjem kolu pred glavni žreb poražena od Britanke Heder Votson, 344. na WTA listi, sa 6:1, 1:6, 6:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

18 h

U fokusu

Vidi sve