Nova vest
Tenis

Subota, 08.05.2010.

11:02

Bolitijeri posetio 'Marakanu'

Gost Beograda i „Serbia open“–a već nekoliko dana je poznati teniski stručnjak Nik Bolitijeri, koji je zaslužan za mnoge velike karijere u „belom sportu“.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Bolitijeri na Dorćolu, pored Dunava, uživa u tenisu, a po fudbalsko uživanje je u petak 7. maja došao na Marakanu, i posetio FK Crvena zvezda. Uvaženi gost je bio u društvu svog saradnika Stiva Šula, kao i u društvu Zlatka Milačića i Dušana Janićijevića.

Bolitijerija su primili predsednik Vladan Lukić i generalni sekretar Andrija Kleut.

"Vidim da je vaša istorija impresivna i velika, ali zapamtite da je to istorija a vi treba da stvarate budućnost. Vidim da ste to već počeli osvajanjem pehara Kupa i čestitam vam. Drago mi je da sam imao prilike da vidim ovaj veliki stadion i sjajne trofeje u vašem Muzeju. Puno sreće i znanja vam želim u budućnosti", rekao je Bolitijeri Lukiću i Kleutu.

Teniski stručnjak se u Muzeju posebno zadržao kod pehara Kupa šampiona i Interkontinentalnog prvaka sveta, kao i kod reketa koji je dok je igrao za TK Crvena zvezda koristio Slobodan Boba Živojinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve