Nova vest
Tenis

Petak, 07.05.2010.

23:38

Đoković: Madrid pod znakom pitanja

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je njegovo učešće na Mastersu u Madridu pod znakom pitanja zbog alergije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Moj nastup u Madridu je pod znakom pitanja. Ne osećam se baš najbolje, a o tome ćemo odlučiti u naredna 24 sata. Kada imate tu vrstu problema oporavak zahteva odmaranje, a ne fizički napor. Videću za sledeću nedelju, najbitnije mi je da igram na Rolan Garosu i Vimbldonu”, rekao je Đoković pošto je predao meč četvrtfinala “Srbija Opena” još jednom srpskog teniseru Filipu Krajinoviću.

Đoković je istakao da je upravo zbog alergije morao da preda meč Krajinoviću, ali da mu je bar drago što je na to bio primoran protiv jednog srpskog tenisera.

Videlo se i u prvom meču da imam problema da se izborim sa tim. Pozitivno od svega je što sam predao srpskom igraču, a ne nekom drugom. Alergija mi baš smeta”, naglasio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve