Nova vest
Tenis

Petak, 07.05.2010.

00:00

Đoković: Pobedi se ne gleda u zube

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan plasmanom u četvrtfinale 'Serbian Opena', uprkos činjenici da nije igrao na očekivanom nivou.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Drugi teniser sveta je u drugom kolu ATP turnira u Beogradu eliminisao Italijana Fabija Fonjinija sa 6:4, 6:4. "Svestan sam da nisam odigrao na najvišem nivou, ali, pobedi se ne gleda u zube. U ključnim momentima sam, ipak, reagovao na pravi način i srećan sam što sam posao završio u dva seta", rekao je Đoković.

Branilac titule na "Serbian Openu" napomenuo je da je i u duelu sa 80. igračem na ATP listi pružio maksimum.

"Uvek dajem svoj maksimum, pa je tako bilo i u ovom meču. Činjenica je da sam delovao umorno, jer je kalendar zaista iscrpljujući, jednostavno nije lako izdržati takav raspored turnira", izjavio je Đoković.

Novak će u četvrtfinalu igrati sa zemljakom Filipom Krajinovićem, za koga je rekao da je izuzetno kvalitetnim za svoje godine.

"Krajinović je prve dve pobede na ATP turniru ostvario igrajući kao teniser sa velikim iskustvom. Radi se o talentovanom igraču sa izrazito zrelim umom i stabilnim psihološkim profilom", ocenio je Đoković .

Prvi reket Srbije najavio je da će u četvrtfiunalu igrati punom parom.

"Neka u petak pobedi bolji", poručio je Đoković i dodao da će igrati punim kapacitetima, bez obzira na to ko se nalazi sa druge strane mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve