Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 03.05.2010.

20:50

Kuznjecova poražena na startu Rima

Ruska teniserka Svetlana Kuznjecova nastavila je seriju loših rezultata pošto je eliminisana na startu WTA turnira u Rimu.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Ona je u drugom kolu poražena od zemljakinje Marije Kirilenko sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 6:4. Kuznjecova je bila peti nosilac na turniru u Rimu, gde je do sada dva puta igrala u finalu. Međutim, Ruskinja je još jednom pokazala da se nalazi u veoma lošoj formi, pošto od januara i Australijan Opena nije uspela da veže tri uzastopne pobede.

Sa druge strane, Marija Kirilenko, trenutno 37. igračica na WTA listi, zadržala je maksimalni učinak u međusobnim duelima sa Kuznjecovom, pošto joj je to bila treća pobeda u isto toliko mečeva.

Kuznjecova je ranom eliminacijom sa turnira u Rimu doživela je novi udarac u pripremama pred drugi ovogodišni gren slem, Rolan Garos.

Kirilenkova nije imala previše problema na startu meča, pošto je u prvi set dobila najviše zahvaljujući greškama svoje protivnice. U nastavku Kuznjecova, ipak, uspeva da izjednači na 1:1 u setovima, ali je na kraju meča, ponovo, olakšala posao Mariji Kirilenko. Kirilekova je u odlučujućem setu povela sa 4:1 u gemovima, ali Kuznjecova nakon toga uspeva da izjednači na 4:4, ali u poslednjem gemu ponovo gubi svoj servis za konačnih 6:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve