Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 03.05.2010.

16:20

Gulbis: "Nadal nije toliko jak"

Uprkos tome što je Rafael Nadal u nedelju osvojio rekordnu, 17. Masters titulu, njegov protivnik iz polufinala u Rimu, Ernests Gulbis, smatra da on "nije jak".

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Mladi Letonac, koji je u polufinalu četvrtog Mastersa sezone poražen od Nadala u tri seta, posle meča se pitao zbog čega svi Španca toliko hvale. "Mislio sam da će biti mnogo teži protivnik. Čim sam počeo da igram video sam da nisam imao nikakvih problema u dugim poenima sa njim. Očekivao sam više od Nadala", rekao je Letonac posle meča odigranog u subotu.

Dvadesetjednogodišnji Gulbis je dodao i da smatra da ima kvalitet za svetski teniski vrh.

"Srećan sam zbog načina na koji igram. Znam da, ukoliko odigram dobro, mogu da namučim bilo koga. Imam dobar servis i jako udaram, tako da se nadam da ću na Gren slemovima biti nosilac i da neću morati odmah da igram protiv najjačih igrača", rekao je Letonac, koji je, pre poraza od Nadala, sa turnira izbacio prvog nosioca Rodžera Federera.

Sa druge strane, šestostruki osvajač Gren slema nahvalio je tenisera kome je ovo bilo prvo polufinale Masters turnira.

"Protiv njega je bilo stvarno teško igrati. Igrač sa takvim servisom bi sigurno mogao među prvih deset", odgovorio je Nadal na pitanje ko ga je najviše namučio tokom turnira u Rimu.

Peti Masters sezone, koji se igra u Madridu, počinje sledeće nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve