Nova vest
Tenis

Subota, 01.05.2010.

17:00

Savić u trećem kolu kvalifikacija

David Savić će biti jedini srpski predstavnik u trećem kolu kvalifikacija na Srbija Openu, pošto je u drugom kolu savladao Trevisa Retenmajera 6:2, 6:4.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Savić će se u odlučujućem meču za plasman u glavni žreb "Srbija Opena" u nedelju sastati sa Italijanom Flaviom Čipolom koji je u drugom kolu eliminisao našeg predstavnika Arsenija Zlatanovića rezultatom 6:1, 6:1. Čipolo je treći nosilac kvalifikacija. Pored Zlatanovića, još šestorica srpskih tenisera nisu uspela da prođu kvalifikacije.

U prvom kolu Dušan Vemić je rezultatom 6:3, 6:2 izgubio od Hrvata Franka Skugara, koji je zatim savladao i Borisa Pašanskog - 6:1, 6:4.
Sašu Stojisavljevića je na startu zaustavio još jedan Hrvat Antonio Sančić rezultatom 5:7, 6:3, 6:2.

Nikola Čaćić poražen je u drugom kolu protiv Hrvata Roka Karanušića rezultatom 6:4, 6:4, Aleksandra Slovića je sa 6:4, 6:2 eliminisao Rus Jevgenij Donskoj, dok je Dejan Katić zabeležio poraz protiv Kanađanina Pitera Polanskog rezultatom 6:3, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve