Nova vest
Tenis

Utorak, 02.03.2010.

20:45

TSS demantovao medije

Teniski savez Srbije (TSS) demantovao je da je pod pritiskom promenio voditelja programa na meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"U pregovorima povodom organizacije Fed kup meča Srbija - Slovačka na SC '25. maj', koji bi bio uvertira ATP turniru Srbija Open, kao i kroz pregovore o saradnji, TSS i 'Femili sport' postigli su dogovor da voditelj programa na Dejvis kup meču Srbija - SAD, na Fed kup meču Srbija - Slovačka i ATP turniru Srbija Open, bude Aleksandar Stojanović", kaže se u saopštenju TSS.

TSS je saopštio da je bio primoran da izađe pred sportsku javnost i da reaguje povodom neprimerenih natpisa pojedinih medija o angažovanju voditelja programa u Beogradskoj Areni.

Mediji su ranije objavili da je porodica Đoković uticala na odluku TSS da Nebojša Višković ne bude voditelj programa na meču Srbija - SAD, iako je dogovor, navodno, već bio postignut.

Duel prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa igra se od 5. do 7. marta u Beogradskoj Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve