Nova vest
Tenis

Nedelja, 21.02.2010.

17:27

Ljodra osvojio turnir u Marseju

Francuski teniser Mikale Ljodra osvojio je turnir u Marseju, pošto je u finalu pobedio zemljaka Žulijena Benetoa sa 6:3, 6.4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To je 29-godišnjem Ljodri četvrta titula na ATP turu u osmom finalu, a prva od 2008. godine i trijumfa u Roterdamu. „Na početku nedelje bio sam svestan da porazom na startu mogu da padnem i do 120. mesta na listi. Zaista je neverovatno što sam konačno trijumfovao u Francuskoj nakon što sam izgubio u finalu ovde i u Lionu. Uživao sam, a posebno mi je drago što su moja deca gledala finale“.

„Uslovi u Marseju savršeni su za moju igru. Servirao sam veoma dobro tokom celog meča“, dodao je Ljodra, koji je za trijumf nagrađen sa 250 ATP bodova.

U finalnom okršaju Ljodra je iskoristio obe brejk lopte koje je stvorio, a suparniku nije dozvolio nijednu brejk šansu.

“Mikael je igrao vrlo dobro i protiv njega je za pobedu potrebnio igrati na vrlo visokom nivou. Odlično je ‘miksova’ servise, a čak i kada bih dobro vratio, on je odgovarao volejima”, rekao je Beneto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve