Nova vest
Tenis

Subota, 06.02.2010.

20:53

JJ: "Inspirisala me publika"

Najbolja srpska tenisera Jelena Janković izjavila je da je beogradska publika zaslužna za neverovatan preokret u meču protiv Alise Klejbanove.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nakon prvog seta koji je pripao Klejbanovoj, "kola srpske teniserke nastavila su da se kreću nizbrdo" i u nastavku, pošto je Klebanova povela sa 4:1. Tada se, međutim, dogodio neverovatan preokret u kojem je Janković napravila seriju od čak 11 gemova, kojom je obezbedlia konačnu pobedu.

"U prvom setu nisam uspela da pronađem odgovarajuću igru kojom bi se suprotstavila Klejbanovoj", rekla je Janković.

Ona je dodala da ni u drugom setu nije imala pravi odgovor na izazove ruske igračice.

"Pošto me je beogradska publika ivanredno podržavala probala sam da igram potpuno rasterećeno na sve ili ništa. Znala sam da nemam ništa da izgubim, opustila sam ruku i gemovi su počeli da se nižu kao na traci", rekla je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

5 h

U fokusu

Vidi sve