Nova vest
Tenis

Utorak, 05.01.2010.

18:50

Ana Ivanović: "Moram agresivnije"

Srpska teniserka Ana Ivanović prošla je u četvrtfinale turnira u Bribejnu, ali nije u potpunosti zadovoljna igrom protiv Timee Baščinski.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Stalno sam osećala da ne idem dovoljno napred, da nisam agresivna koliko bi trebalo i da joj ne namećem pravi pritisak. To ću u narednim mečevima morati da ispravim" rekla je Ivanovićeva, koja će se za plasman u polufinale boriti sa boljom iz meča Anastasije Pavljučenkove iz Rusije i Italijanke Roberte Vinči.

"Protiv Baščinske sam, kao protiv Dokićeve, dobro počela meč, ali je Timea u drugom setu zaigrala izvanredno. To su za mene bili teški trenuci, ali sam u trećem setu ipak uspela ponovo da pronađem igru i da zabležim drugu pobedu, koja mi mnogo znači", dodala je Ivanovićeva.

Na pitanje šta misli o eventualnom susretu protiv Enan u polufinalu, Ana je upitala "zar sam u tom delu žreba?“

"Ako je već tako, biću srećna da igram protiv nje. Žistin je pauzirala duže od godinu i po, a ni ja dugo nisam igrala. Bio bi to dobar test i za mene i za nju i videle bismo gde se u ovom trenutku nalazimo".

Ana je rekla da je odgledala samo nekoliko minuta meča u kome je Enan pobedila Nadju Petrovu, ali da je i to bilo dovoljno da se uveri da Belgijanka deluje potpuno spremno.

"Zaista deluje veoma samouvereno, kao da i nije pauzirala, ali definitivno mislim da bih mogla da je pobedim“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve