Nova vest
Tenis

Sreda, 01.07.2009.

12:20

Lekont: Novak je najinteresantniji

Anri Lekont, nekadašnji teniski as, posmatra mečeve na Vimbldonu, a u ekskluzivnom intervjuu za B92 kaže da je "Novak Đoković najzanimljiviji aktivni igrač".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lekont je na račun najboljeg tenisera Srbije izrekao niz pohvala. "Mislim da je on igrač koji očigledno napreduje i u poslednje dve godine gledao sam ga na US Openu i stekao sam utisak da možda nema dovoljno snage da postane toliko dobar igrač, ali je napredovao, osvojio Australijan Open. Igra zaista dobro i to je dobro za njega, kao i za tenis u Srbiji".

"On je divan momak, sjajnog karaktera, on je dobar za tenis. Malo sam bio zabrinut kada je promenio reket i samim tim i način igre. U takvim situacijama se izgubi neko vreme. Video sam na Rolan Garosu da je bio veoma razočaran kada je izgubio, jer je video da je došao sa velikom željom. Ali, u tenisu da biste napredovali, nekada morate i da gubite", nastavio je bivši as.

Kompletan intervju sa Anrijem Lekontom za B92 pročitajte u našoj rubrici "intervjui".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve