Nova vest
Tenis

Četvrtak, 25.06.2009.

23:00

Dan peti: Jedan singl i tri dubla

Petog dana na Vimbldonu na teren će četiri srpska tenisera – Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Dušan Vemić i Viktor Troicki.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đoković se u trećem kolu sastaje sa Amerikancem Mardijem Fišom. Taj duel je postavljen na centralni teren, nakon jednog muškog i jednog ženskog singla. Drugi nosioci u dublu Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor u drugom kolu se sastaju sa Amerikancima Robertom Kendrikom i Semom Kverijem. Taj duel je stavljen na teren broj četiri nakon jednog dubla i jednog miks dubla.

Dušan Vemić u petak počinje takmičenje u konkurenciji mešovitih parova. On i Italijanka Flavija Peneta u prvom kolu igraju protiv domaćih tenisera Kolina Fleminga i Sare Borvel. Taj meč je postavljen na terenu broj 11 i drugi je po redu posle jednog muškog dubla.

U petak će na teren i Viktor Troicki koji nakon dramatičnog meča protiv Španca Himena-Travera igra u drugom kolu dubla zajedno sa Nemcem Kristoferom Kasom. Njihovi protivnici u drugom kolu su Brazilci Marselo Melo i Andre Sa, a duel je treći po redu na terenu broj 14, nakon dva dubla.

Pored srpskih tenisera, u petak će na teren Rodžer Federer, Viktorija Azarenka, Jelena Dementijeva, Žo-Vilfred Coga, Serena Vilijams...

Sve najzanimljivije detalje direktno će prenositi televizija B92.

Program na prva tri terena za petak:

Centralni teren (početak u 14h:

Filip Kolšrajber – Rodžer Federer
Viktorija Azarenka – Sorana Kirstea
Mardi Fiš – Novak Đoković

Teren broj jedan (početak u 14h):

Regina Kulikova – Jelena Dementijeva
Ivo Karlović – Žo-Vilfred Conga
Tomi Has – Marin Čilić

Teren broj dva (početak u 13h):

Roberta Vinči – Serena Vilijams
Vera Zvonarjeva – Virdžinija Razano
Fernando Verdasko – Albert Montanjes
Serena Vilijams/Venus Vilijams – Sibina Lisicki/aleksandra Voznijak

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve