Nova vest
Tenis

Subota, 09.05.2009.

21:49

Novinar B92 osvojio Medija Open

Novinar sportske redakcije B92 Milan Bošković pobednik je "Telekom Srbija Medija Open-a", koji je odigran u okviru teniskog turnira Srbija Open.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bošković je u finalu pobedio Momčila Arbutinu sa Televizije Pink. Među 16 takmičara našli su se još i predstavnici Blica, Pressa, Politike, Mobilnog magazina, Bravo ScreenFuna, Bete, kao i internet portala Mondo i Kuda za vikend. Specijalni gosti turnira bili su Ivan Zeljković, Milan Kalinić i Ivan Ivanović (Keš taxi).

Drago nam je što smo uspeli da na prvom ’Telekom Srbija Medija Open’-u okupimo predstavnike različitih medija, koji su tokom turnira pokazali izuzetne teniske veštine, uz neverovatnu podršku sa tribina kolega iz drugih redakcija. Verujem da će ’Telekom Srbija Medija Open’ postati tradicionalan novinarski turnir u tenisu i da će rasti iz godine u godinu zajedno sa ‘Serbia Open 2009 powered by Telekom Srbija", rekla je Milica Amidžić, direktor PR sektora Telekoma Srbija.

Nismo ni svesni činjenice koliko je ATP turnir važan za Beograd. Zato se zahvaljujem Telekomu Srbija što se setio da u okviru njega organizuje i turnir za novinare. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da učestvujem na turniru koji je ovako dobro organizovan i verujem da će sledeći biti još bolji”, izjavio je pobednik turnira, naš Milan Bošković.

Takmičari koji su se svojom igrom zasluženo plasirali na prva dva mesta, pored pehara, nagrađeni su i mobilnim telefonima, kao i specijalnim adidas paketima sportske opreme. Prigodne nagrade uručene su i svim ostalim učesnicima koji su pokazali izuzetnu borbenost i želju za pobedom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve