Nova vest
Tenis

Utorak, 24.03.2009.

22:17

Poznato 19 učesnika "Serbia open-a"

Poznata su imena 19 igrača koji će iz glavnog žreba početi takmičenje na turniru „SERBIA OPEN 2009“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pored Novaka Đokovića, trećeg tenisera na svetu, ljubitelji tenisa će na Dorćolu gledati mečeve još dvojice srpskih igrača - Viktora Troickog i Janka Tipsarevića.

Pored njih trojice učešće su potvrdili Čeh Radek Štepanek, Rus Igor Andrejev, Hrvati Ivo Karlović i Ivan Ljubičić, Rumun Viktor Hanesku, Italijan Andreas Sepi, Amerikanac Sem Kveri, Španac Marselo Granoleros, Belgijanci Kristof Rohus i Kristof Vligen, Francuzi Arno Klemon i Nikola Devilder, Argentinci Giljermo Kanjas i Leonardo Mejer, Čileanac Nikolas Masu i Brazilac Danijel Markos.

„Čast mi je što mogu da vam potvrdim da će u maju na „MGM“ teniskom kompleksu, zajedno sa Novakom, igrati i najbolji svetski teniseri. Oni su oduševljeni što dolaze u Beograd i što imaju priliku da budu upisani kao igrači koji su učestvovali na prvom ATP turniru u Srbiji. Siguran da će publika na Dorćolu doživeti nešto neponovljivo i da će se cela Srbija osećati kao deo sveta“, rekao je Goran Đoković, direktor turnira „SERBIA OPEN 2009“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve