Nova vest
Tenis

Petak, 20.02.2009.

23:09

Đoković zadovoljan igrom

Najbolje plasirani teniser Srbije Novak Đoković rekao je da je zadovoljan je igrom protiv Miše Zvereva u četvrtfinalu turnira u Marseju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Danas me je služio ritern i stalno sam ga pritiskao”, rekao je Đoković posle meča koji je trajao 68 minuta.

Đoković se takođe osvrnuo na komentare zbog predaje meča Endiju Rodiku u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije prošlog meseca.

“Posle Melburna sam se vratio u Monte Karlo gde sam se podrgao testovima koji su pokazali sa sam bo iscrpljen. Potom sam postepeno nastavio sa treninzima pre nego što sam u petak došao u Marsej. Važno je doći ranije zbog uslova, loptica, jer se podloga menja na svakom turniru. Očekujem teško polufinale pošto je moj protivnik veoma brz na na tvrdoj podlozi”, naglasio je Đoković.

U borbi za finale Đoković će se u subotu sastati sa Žoom Vilfredom Congom koji je u četvrtfinalu bio bolji od Felisijana Lopeza 2:1, po setovima 6:2, 6:7, 6:4. Srpski teniser se sa Congom do sada sastao četiri puta, a samo jednom je iz meča izašao kao pobednik i to u finalu prošlogodišnjeg Otvorenog prvenstva Australije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

15 h

U fokusu

Vidi sve