Nova vest
Tenis

Četvrtak, 22.01.2009.

08:04

Poraz Vemića i Zovka na startu

Dušan Vemić nije uspeo da se plasira u drugo kolo Australian Opena u konkurenciji dublova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vemić je u paru sa Hrvatom Lovrom Zovkom na startu turnira poražen od američke kombinacije Radživ Ram, Bobi Rejnolds u tri seta – 4:6, 6:4, 6:2. Srpsko-hrvatski par dobro je počeo meč, stekao set prednosti i bio blizu pobede, ali je u devetom gemu drugog seta doživeo brejk, od kojeg se Vemić i Zovko do kraja meča nisu oporavili.

U drugom kolu američki par igra protiv Trevisa Perota iz SAD i Slovaka Filipa Polaseka, koji su u dva seta pobedili Rusa Igora Andrejeva i Ukrajinca Serhija Stahovskog. Bolji iz tog meča potencijalno se u trećoj rundi ukršta sa drugim dublom sveta – braćom Brajan.

Ranije u četvrtak iz takmičenja dublova ispali su Tipsarević i Troicki, a još uvek je u toku prvi meč Zimonjića i Nestora u Melburnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

15 h

U fokusu

Vidi sve